dilluns, 15 de novembre del 2010

El meu plat preferit.

El meu plat preferit son els macarrons, el per que no ho sé... Pero sempre quan els me prepara la meva '' abuelita de mi corazón'', me menj tot el plat sencer. Aquest macarron tenen un ''no se que''.. que fan que m'encantin.

Macarrons a la bolonyesa

Recepta per quatre persones, és sencill i fácil de preparar.


Ingredients:
  • 250g de macarrons
  • Oli d'Oliva
  • Sal.
Para la salsa:

  • 250g de carn picada
  • 125g de jamón
  • 1kg de tomatigas
  • 2 pastanago
  • Ajll
  • Apit
  • 1dl d'Oli
  • 1 pesig de sucra
  • 1ceba
  • 1 cullerada d'orenga
  • 2dl de vi tint
  • Prebe bo



Preparació:

Lleban la pell i els pinyolets a les tomatigues, le tellam en daus petits. Pelam la ceba, el dent d'all i les pastanagos, els tallam finets. Despres picam l'api i rehogam les verdures amb l'Oli
Agregam la tomatiga, la tapam i deixam que couri durant 10 minuts. Anyadim la sucra, la carn, el jamón, l'orenga,  removem i que se fregeixqui. Sal , prebe bo i regar amb un poquet de bi, fins que aconseguir una salsa espesa.
Es posa a bullir l'aigua dins una cacerola amb un pesig de sal i un xorret d'Oli. S'afegeix la pasta es remene i es cou fins que fagi bimbolles. 
Preparam els plats i la corona amb salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada